Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina Running, la Ștafeta Veteranilor
12.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 921

Șase olteni componenți ai grupului de sportivi amatori Slatina Running participă la Ștafeta Veteranilor Invictus 2017. Slătinenii au pornit în această dimineață către Pitești, cu ștafeta menită să promoveze respectul față de veteranii de război și militarii răniți în teatrele de operații. Atleții au alergat mai bine de 70 de kilometri, până la intrarea în municipiul Pitești.


 Ștafeta Veteranilor Invictus este o ramură a Jocurilor Olimpice Invictus, singura competiție internațională dedicată militarilor care au suferit răni în serviciul activ și veteranilor. Aflat la cea de-a IV-a ediție, evenimentul reprezintă o alergare în ștafetă pe 35 de tronsoane, însumând aproximativ 2.400 de kilometri. Printre cei aproximativ o sută de voluntari alergători, bicicliști și coordonatori implicați în această acțiune, repartizată pe trei trasee, se află și șase slătineni. Aceștia au primit ieri după-amiază ștafeta din partea militarilor craioveni, care au dat startul acestei ediții.
Atleții slătineni sunt onorați să participe la acest eveniment.
În această dimineață, după un moment de reculegere și depunerea de flori la monumentul din Cimitirul Eroilor, cei șase slătineni au pornit către Pitești.

Slatina Running Invictus
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018