Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slatina Running, la Ștafeta Veteranilor
12.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 904

Șase olteni componenți ai grupului de sportivi amatori Slatina Running participă la Ștafeta Veteranilor Invictus 2017. Slătinenii au pornit în această dimineață către Pitești, cu ștafeta menită să promoveze respectul față de veteranii de război și militarii răniți în teatrele de operații. Atleții au alergat mai bine de 70 de kilometri, până la intrarea în municipiul Pitești.


 Ștafeta Veteranilor Invictus este o ramură a Jocurilor Olimpice Invictus, singura competiție internațională dedicată militarilor care au suferit răni în serviciul activ și veteranilor. Aflat la cea de-a IV-a ediție, evenimentul reprezintă o alergare în ștafetă pe 35 de tronsoane, însumând aproximativ 2.400 de kilometri. Printre cei aproximativ o sută de voluntari alergători, bicicliști și coordonatori implicați în această acțiune, repartizată pe trei trasee, se află și șase slătineni. Aceștia au primit ieri după-amiază ștafeta din partea militarilor craioveni, care au dat startul acestei ediții.
Atleții slătineni sunt onorați să participe la acest eveniment.
În această dimineață, după un moment de reculegere și depunerea de flori la monumentul din Cimitirul Eroilor, cei șase slătineni au pornit către Pitești.

Slatina Running Invictus
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018