Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Luptă pentru podium
11.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 72

Micii luptătorii ai secției de lupte greco-romane de la LPS Slatina vor participa la Campionatul Național dedicat juniorilor mici de la Suceava. Sportivii antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu luptă și în acest an pentru un loc pe podium.


De vineri până duminică, sala de sport „Dumitru Bernicu” de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava va fi gazda finalelor Campionatului Național Individual de lupte greco-romane. Competiția de înalt nivel este rezervată juniorilor II și IV, adică sportivilor cu vârste între 12 și 15 ani. Cei mai buni luptători din toată țara vor intra în lupta pentru medaliile puse în joc. Din Slatina vor participa luptătorii de la la LPS.
La Campionatului Național Individual de lupte greco-romane din 2016, doi sportivi de la LPS Slatina au reușit să urce pe podium. Este vorba despre David Bănică și Dan Ghiță, care au câștigat medalii de bronz. Antrenorul slătinean speră ca și în acest an sportivii săi să se claseze pe locuri fruntașe.
Concursul din acest sfârșit de săptămână este organizat de Liceul cu Program Sportiv Suceava, Clubul Sportiv Municipal Suceava și Federația Română de Lupte.
 

David Bănică Dan Ghiță
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018