Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptă pentru podium
11.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 80

Micii luptătorii ai secției de lupte greco-romane de la LPS Slatina vor participa la Campionatul Național dedicat juniorilor mici de la Suceava. Sportivii antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu luptă și în acest an pentru un loc pe podium.


De vineri până duminică, sala de sport „Dumitru Bernicu” de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava va fi gazda finalelor Campionatului Național Individual de lupte greco-romane. Competiția de înalt nivel este rezervată juniorilor II și IV, adică sportivilor cu vârste între 12 și 15 ani. Cei mai buni luptători din toată țara vor intra în lupta pentru medaliile puse în joc. Din Slatina vor participa luptătorii de la la LPS.
La Campionatului Național Individual de lupte greco-romane din 2016, doi sportivi de la LPS Slatina au reușit să urce pe podium. Este vorba despre David Bănică și Dan Ghiță, care au câștigat medalii de bronz. Antrenorul slătinean speră ca și în acest an sportivii săi să se claseze pe locuri fruntașe.
Concursul din acest sfârșit de săptămână este organizat de Liceul cu Program Sportiv Suceava, Clubul Sportiv Municipal Suceava și Federația Română de Lupte.
 

David Bănică Dan Ghiță
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE