Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Scorpionii, medaliați la Cupa României
10.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 120

Karateka de la ACS Scorpion Slatina au participat în acest week-end la Cupa Românei la kata și kumite. Sportivii lui Cristi Rezeanu au adăugat în palmaresul clubului încă o cupă. Aceștia au reușit să obțină locul trei la această competiție.


 În organizarea IMAF România s-a desfășurat în județul Gorj a XXVII-a ediție a Cupei României de kata și kumite. Peste 200 sportivi din județele Olt, Alba, Gorj, Hunedoara, Constanța și Sibiu au intrat în această competiție. Slatina a fost reprezentată de karatiștii antrenați de Cristi Rezeanu de la ACS Scorpion. Pentru aceștia a fost prima participare din acest sezon.
Oboseala, emoțiile și lipsa de experiență a unor sportivi au fost cauzele care au clasat clubul slătinean pe locul trei. Pe locul întâi, cu 108 puncte, s-a clasat clubul Forever Karate din Gorj.
După această competiție, scorpionii se pregătesc pentru Supercupa României, care se va desfășura pe 18 noiembrie la Mediaș.

ACS Scorpion Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018