Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Scorpionii, medaliați la Cupa României
10.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 113

Karateka de la ACS Scorpion Slatina au participat în acest week-end la Cupa Românei la kata și kumite. Sportivii lui Cristi Rezeanu au adăugat în palmaresul clubului încă o cupă. Aceștia au reușit să obțină locul trei la această competiție.


 În organizarea IMAF România s-a desfășurat în județul Gorj a XXVII-a ediție a Cupei României de kata și kumite. Peste 200 sportivi din județele Olt, Alba, Gorj, Hunedoara, Constanța și Sibiu au intrat în această competiție. Slatina a fost reprezentată de karatiștii antrenați de Cristi Rezeanu de la ACS Scorpion. Pentru aceștia a fost prima participare din acest sezon.
Oboseala, emoțiile și lipsa de experiență a unor sportivi au fost cauzele care au clasat clubul slătinean pe locul trei. Pe locul întâi, cu 108 puncte, s-a clasat clubul Forever Karate din Gorj.
După această competiție, scorpionii se pregătesc pentru Supercupa României, care se va desfășura pe 18 noiembrie la Mediaș.

ACS Scorpion Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018