Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Scorpionii, medaliați la Cupa României
10.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 117

Karateka de la ACS Scorpion Slatina au participat în acest week-end la Cupa Românei la kata și kumite. Sportivii lui Cristi Rezeanu au adăugat în palmaresul clubului încă o cupă. Aceștia au reușit să obțină locul trei la această competiție.


 În organizarea IMAF România s-a desfășurat în județul Gorj a XXVII-a ediție a Cupei României de kata și kumite. Peste 200 sportivi din județele Olt, Alba, Gorj, Hunedoara, Constanța și Sibiu au intrat în această competiție. Slatina a fost reprezentată de karatiștii antrenați de Cristi Rezeanu de la ACS Scorpion. Pentru aceștia a fost prima participare din acest sezon.
Oboseala, emoțiile și lipsa de experiență a unor sportivi au fost cauzele care au clasat clubul slătinean pe locul trei. Pe locul întâi, cu 108 puncte, s-a clasat clubul Forever Karate din Gorj.
După această competiție, scorpionii se pregătesc pentru Supercupa României, care se va desfășura pe 18 noiembrie la Mediaș.

ACS Scorpion Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018