Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Scorpionii, medaliați la Cupa României
10.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 108

Karateka de la ACS Scorpion Slatina au participat în acest week-end la Cupa Românei la kata și kumite. Sportivii lui Cristi Rezeanu au adăugat în palmaresul clubului încă o cupă. Aceștia au reușit să obțină locul trei la această competiție.


 În organizarea IMAF România s-a desfășurat în județul Gorj a XXVII-a ediție a Cupei României de kata și kumite. Peste 200 sportivi din județele Olt, Alba, Gorj, Hunedoara, Constanța și Sibiu au intrat în această competiție. Slatina a fost reprezentată de karatiștii antrenați de Cristi Rezeanu de la ACS Scorpion. Pentru aceștia a fost prima participare din acest sezon.
Oboseala, emoțiile și lipsa de experiență a unor sportivi au fost cauzele care au clasat clubul slătinean pe locul trei. Pe locul întâi, cu 108 puncte, s-a clasat clubul Forever Karate din Gorj.
După această competiție, scorpionii se pregătesc pentru Supercupa României, care se va desfășura pe 18 noiembrie la Mediaș.

ACS Scorpion Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017