Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
BU-DO Karate Slatina, din nou la înălțime.
10.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 516

Rezultate remarcabile obținute de sportivii de la BU-DO Karate Slatina la finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii de la Oradea. Aceștia și-au adăugat în palmares nu mai puțin de 15 medalii, dintre care trei de aur, nouă de argint și trei de bronz. În urma rezultatelor obținute, gruparea slătineană s-a poziționat pe locul cinci la nivel de cluburi.


 Oradea a fost în acest weekend gazda ediției a XXVI-a a finalei Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii. Karateka de la 30 de cluburi din toată țara au luptat pentru un loc pe podium. Din Slatina, singurul club care s-a întors cu medalii a fost BU-DO Karate. Elevii lui Romeo Costică și-au arătat încă o dată valoarea.
Și cei prezenți pentru prima oară la o astfel de competiție au reușit să urce pe podium. Este vorba despre Luca Preda și Andrei Giura care au obținut medalia de argint la proba de embu masculin. Tot la această competiție, Daria Bojin și-a adjudecat medalia de aur la atât la proba de kata individual cât și la proba de embu-mixt, împreună cu Darius Belgu. Antrenorul slătinean
este mulțumit de prestația elevilor săi la această competiție.
Pentru karateka de la BU-DO urmează trei săptămâni de foc. Aceștia se pregătesc intens pentru următoarea competiție: cea de-a VII-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Tradițional, care va avea loc în perioada 3-5 noiembrie, la Cluj.

BU-DO Romeo Costică
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018