Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
BU-DO Karate Slatina, din nou la înălțime.
10.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 503

Rezultate remarcabile obținute de sportivii de la BU-DO Karate Slatina la finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii de la Oradea. Aceștia și-au adăugat în palmares nu mai puțin de 15 medalii, dintre care trei de aur, nouă de argint și trei de bronz. În urma rezultatelor obținute, gruparea slătineană s-a poziționat pe locul cinci la nivel de cluburi.


 Oradea a fost în acest weekend gazda ediției a XXVI-a a finalei Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii. Karateka de la 30 de cluburi din toată țara au luptat pentru un loc pe podium. Din Slatina, singurul club care s-a întors cu medalii a fost BU-DO Karate. Elevii lui Romeo Costică și-au arătat încă o dată valoarea.
Și cei prezenți pentru prima oară la o astfel de competiție au reușit să urce pe podium. Este vorba despre Luca Preda și Andrei Giura care au obținut medalia de argint la proba de embu masculin. Tot la această competiție, Daria Bojin și-a adjudecat medalia de aur la atât la proba de kata individual cât și la proba de embu-mixt, împreună cu Darius Belgu. Antrenorul slătinean
este mulțumit de prestația elevilor săi la această competiție.
Pentru karateka de la BU-DO urmează trei săptămâni de foc. Aceștia se pregătesc intens pentru următoarea competiție: cea de-a VII-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Tradițional, care va avea loc în perioada 3-5 noiembrie, la Cluj.

BU-DO Romeo Costică
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018