Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Patru locuri întâi pentru luptătorii slătineni
09.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 315

Peste 90 de luptători din mai multe cluburi din țară s-au duelat sâmbătă la Slatina. Orașul nostru a fost gazda celei de-a VII-a ediții a Campionatului Interjudețean de lupte greco-romane pentru începători și avansați. Sportivii de la LPS Slatina au reușit să obțină nu mai puțin de patru locuri întâi.


Luptătorii din Câmpulung Muscel, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Giurgiu și Slatina s-au adunat în acest week-end în sala de sport a Direcției Județene pentru Tineret și Sport Olt. La startul competiției au fost zeci de sportivi, iar 20 dintre aceștia sunt componenți ai secției de lupte greco-romane de la Liceul cu Program Sportiv Slatina.
De la începători și până la avansați, cu toții au dorit să ocupe un loc fruntaș.
Patru sportivi antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu au reușit să obțină locul întâi. Este vorba despre Teodor Babi, la categoria de 35 de kilograme, Cristi Florea, la 46 de kilograme, Cătălin Bobeanu, la categoria 66 de kilograme, și David Bănică, la 85 de kilograme.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018