Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
CSM Slatina a pierdut la un gol
09.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 158

Doar un gol le-a despărțit pe elevele Victorinei Bora de prima victorie din Liga Națională. Au fost 60 de minute de foc pentru handbalistele slătinene în meciul de sâmbătă, unde au întâlnit formația CSM Bistrița. Jocul a fost unul destul de echilibrat, dar la sfârșitul partidei tabela de marcaj a arătat scorul de 27 la 28.


 După pauza competițională datorată meciului cu Austria a naționalei feminine, Liga Florilor s-a reluat în acest week-end. Astfel, în etapa a IV-a a Ligii Naționale de handbal feminin, formația CSM Slatina a întâlnit, pe teren propriu, echipa CSM Bistrița. Elevele Victorinei Bora au avut un debut de meci spectaculos, reușind minute bune să conducă echipa adversă. Însă, spre sfârșitul primei reprize, oltencele au pierdut controlul meciului, scorul la pauză fiind de 12 la 15 pentru gazde. Reintrate pe teren cu moralul ridicat, slătinenele au dat totul pe teren. Acestea au fost foarte aproape de gustul victoriei. Gruparea antrenată de Victorina Bora a pierdut la doar un gol diferență.
Antrenorul echipei bistrițene a spus că echipa slătineană a fost un adversar puternic, care le-a pus probleme.
Cu emoții, în postura de adversar, s-a aflat și slătineanca Nicoleta Dincă, care acum evoluează la CSM Bistrița.
CSM Slatina va întâlni în următoarea etapă HCM Râmnicu Vâlcea, echipă aflată în prima partea a clasamentului. Partida se va disputa în deplasare duminică, 22 octombrie, cu începere de la ora 16.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018