Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Confruntare greco-romană interjudețeană
05.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 140

În acest weekend, Slatina va fi gazda unei noi ediții a Campionatului Interjudețean de lupte greco-romane pentru începători și avansați. Zeci de luptători din Pitești, Câmpulung Muscel, Râmnicu Vâlcea, Brașov, Slatina și București se vor duela pentru obținerea unui loc fruntaș.


Sala de sport a Direcției Județene pentru Tineret și Sport Olt va găzdui, sâmbătă, etapa a VII-a a Campionatului Interjudețean de lupte greco-romane. La startul competiției vor lua parte peste 80 de sportivi din mai multe cluburi din țară. Liceul cu Program Sportiv Slatina va participa cu luptătorii antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu.
Competiția de la sfârșitul acestei săptămâni este o repetiție bună înaintea finalei Campionatului Național individual de lupte greco-romane, care se va desfășura în perioada 12-15 octombrie, la Suceava.
În această etapă, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Olt va sponsoriza lotul slătinean cu echipament sportiv.

 

Meci lupte campionat
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018