Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Confruntare greco-romană interjudețeană
05.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 122

În acest weekend, Slatina va fi gazda unei noi ediții a Campionatului Interjudețean de lupte greco-romane pentru începători și avansați. Zeci de luptători din Pitești, Câmpulung Muscel, Râmnicu Vâlcea, Brașov, Slatina și București se vor duela pentru obținerea unui loc fruntaș.


Sala de sport a Direcției Județene pentru Tineret și Sport Olt va găzdui, sâmbătă, etapa a VII-a a Campionatului Interjudețean de lupte greco-romane. La startul competiției vor lua parte peste 80 de sportivi din mai multe cluburi din țară. Liceul cu Program Sportiv Slatina va participa cu luptătorii antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu.
Competiția de la sfârșitul acestei săptămâni este o repetiție bună înaintea finalei Campionatului Național individual de lupte greco-romane, care se va desfășura în perioada 12-15 octombrie, la Suceava.
În această etapă, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Olt va sponsoriza lotul slătinean cu echipament sportiv.

 

Meci lupte campionat
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018