Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
S-au calificat în finală
04.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 47

14 luptători de la Liceul cu Program Sportiv Slatina au reușit să se califice în finala Campionatului Național individual de lupte greco-romane dedicat juniorilor. Opt dintre aceștia au ocupat locul întâi la diferite categorii de greutate.


La sfârșitul săptămânii trecute, micii luptători de la LPS Slatina au participat la faza zonală a Campionatului Național individual de lupte greco-romane, competiție dedicată juniorilor. Zeci de sportivi din județele Caraș-Severin, Olt, Timiș, Vâlcea, Dolj, Mehedinți și Arad s-au luptat pe salteaua de concurs în vederea calificării la faza finală a campionatului.
Din cei 16 sportivi antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu, 14 au reușit să se califice în finală.
Finala Campionatului Național individual de lupte greco-romane se va desfășura în perioada 12-15 octombrie la Suceava. 

luptatori LPS finala
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018