Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
S-au calificat în finală
04.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 42

14 luptători de la Liceul cu Program Sportiv Slatina au reușit să se califice în finala Campionatului Național individual de lupte greco-romane dedicat juniorilor. Opt dintre aceștia au ocupat locul întâi la diferite categorii de greutate.


La sfârșitul săptămânii trecute, micii luptători de la LPS Slatina au participat la faza zonală a Campionatului Național individual de lupte greco-romane, competiție dedicată juniorilor. Zeci de sportivi din județele Caraș-Severin, Olt, Timiș, Vâlcea, Dolj, Mehedinți și Arad s-au luptat pe salteaua de concurs în vederea calificării la faza finală a campionatului.
Din cei 16 sportivi antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu, 14 au reușit să se califice în finală.
Finala Campionatului Național individual de lupte greco-romane se va desfășura în perioada 12-15 octombrie la Suceava. 

luptatori LPS finala
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017