Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
A câștigat „Centura Transilvaniei”
04.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 471

Andrei Valentin Găvae, legitimat la CS Box Comtech Slatina, a reușit să câștige „Centura Transilvaniei” la categoria 43 de kilograme, iar colegul său de club, Ovidiu Alexandru Ganciu s-a clasat pe locul doi la aceeași categorie. Competiția a adunat la start peste 40 de sportivi din mai multe cluburi din țară.


 Sala de sport a Liceului Tehnologic Samus din Cluj-Napoca a fost gazda ediției a V-a a Galei de box „Centura Transilvaniei”. Evenimentul sportiv s-a desfășurat în perioada 29-30 septembrie, iar în ring au luptat pugiliști din Pitești, Slatina, Câmpulung Muscel, Rovinari, Sibiu și Cluj. Din Slatina au participat sportivi antrenați de Valerian Vladu, de la Clubul CS Box Comtech.
Antrenamentele severe, viteza și capacitatea de concentrare i-au ajutat pe cei doi sportivi să urce pe podium.
Pugiliștii de la CS Box Comtech se pregătesc acum pentru Cupa României, competiție care va avea loc în perioada 23-29 octombrie.

CS Box Comtech centura transilvaniei
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018