Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
A câștigat „Centura Transilvaniei”
04.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 451

Andrei Valentin Găvae, legitimat la CS Box Comtech Slatina, a reușit să câștige „Centura Transilvaniei” la categoria 43 de kilograme, iar colegul său de club, Ovidiu Alexandru Ganciu s-a clasat pe locul doi la aceeași categorie. Competiția a adunat la start peste 40 de sportivi din mai multe cluburi din țară.


 Sala de sport a Liceului Tehnologic Samus din Cluj-Napoca a fost gazda ediției a V-a a Galei de box „Centura Transilvaniei”. Evenimentul sportiv s-a desfășurat în perioada 29-30 septembrie, iar în ring au luptat pugiliști din Pitești, Slatina, Câmpulung Muscel, Rovinari, Sibiu și Cluj. Din Slatina au participat sportivi antrenați de Valerian Vladu, de la Clubul CS Box Comtech.
Antrenamentele severe, viteza și capacitatea de concentrare i-au ajutat pe cei doi sportivi să urce pe podium.
Pugiliștii de la CS Box Comtech se pregătesc acum pentru Cupa României, competiție care va avea loc în perioada 23-29 octombrie.

CS Box Comtech centura transilvaniei
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018