Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Budin, dezamăgire la Balcaniadă
25.02.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 70

Atletul slătinean Daniel Budin s-a întors dezamăgit de la ediţia de anul acesta a Balcaniadei, care s-a desfăşurat în Turcia. Era cât pe ce să piardă startul competiţiei, după ce timp de două zile a stat prin aeroport pentru a prinde avionul spre Instanbul. Ghinionul a făcut ca înainte de concurs să se confrunte şi cu o problemă medicală.




Deşi a început anul competiţional cu dreptul şi a cucerit medalie peste medalie la cele mai importante competiţii ale lui 2015, Balcaniada i-a lăsat un gust amar atletului Daniel Budin de la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Timp de două zile a stat prin aeroportul din Bucureşti pentru a prinde o cursă spre Instanbul şi alte câteva ore le-a pierdut prin aeroportul din Turcia pentru a fi transportat la hotelul la care lotul României a fost cazat.

După această competiţie, sportivul descoperit la malul Oltului de Daniel Bărbuţi se află într-un amplu program de refacere, în vederea participării la următoarele competiţii care vor avea loc în această vară.

Budin va avea în perioada următoare şi un stagiu de pregătire alături de lotul de seniori din care face parte.

Redactor: Cristina Dimulescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024