Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Victorie la scor, în amical
18.02.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 70

Victorie categorică, astăzi, în amicalul susţinut de divizionara secundă slătineană FC Olt, în compania grupării de Liga a treia CSO Filiaşi. Jucătorii lui Oprescu au tranşat în favoarea lor meciul de verificare, pe care l-au câştigat cu scorul de 5-1.




Cu aproape două săptămâni înainte de startul minireturului de campionat, trupa lui Oprescu a întâlnit în cadrul unui amical o formaţie de nivel inferior. Meciul s-a dovedit a fi încă o dată un test util pentru alb-roşii, antrenorul slătinean având ocazia să ruleze întreg lotul de jucători. Dacă în prima repriză s-a văzut experienţa titularilor, care nu au lăsat adversarii să se apropie de poartă, nu acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cea de-a doua parte a meciului, când Oprescu s-a declarat total dezamăgit de elevii săi care au evoluat în utimele 30 de minute ale jocului. Pe lista marcatorilor şi-au trecut numele Bobi Verdeş, care a reuşit dubla, Ştefan, Anghelina şi Fâşie.



Pentru că Oprescu îşi doreşte să promoveze cât mai mulţi tineri, şi în acest amical a introdus în teren juniori. De altfel, antrenorul slătinean îi are în vedere în permanenţă pe jucătorii de la Clubul de Copii şi Juniori al echipei FC Olt.



Până la primul meci oficial din 28 februarie, alb-roşii mai au programate alte două meciuri de pregătire. Următorul va avea loc vineri, de la ora 11, pe terenul sintetic din cadrul Complexului 1 Mai, în compania echipei din eşalonul al treilea Urban Titu.

Redactor: Cristina Dimulescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE