Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Budin, dublu sau nimic
16.02.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 82

Performanţă remarcabilă pentru atletul slătinean Daniel Budin. Sportivul legitimat la CSM Slatina a reuşit să obţină nu un titlu de campion naţional, ci două, tânărul urcând pe podium atât la tineret, cât şi la seniori.




După un start reuşit de sezon, Daniel Budin continuă seria rezultatelor de excepţie şi se abonează la prima treaptă a podiumului. Weekend-ul care tocmai s-a încheiat i-a adus atletului descoperit de antrenorul Daniel Bărbuţi două medalii de aur, la ambele categorii de vârstă, tineret şi seniori. Aceasta este cea mai mare performanţă obţinută de sportivul de la CSM Slatina, în cei aproape şase ani de când practică atletismul. Budin dedică cele două titluri adjudecate antrenorului său şi clubului care l-a sprijinit de-a lungul timpului.



Punct şi de la capăt. Nici nu s-a încheiat bine această competiţie, că atletul de la CSM Slatina se pregăteşte pentru o alta de înalt nivel. Este vorba despre Balcaniada de atletism care se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni, în Turcia.



Deşi are probleme cu meniscul la unul dintre genunchi, Daniel Budin speră să îşi atingă toate obiectivele propuse anul acesta – participarea la Europene şi Mondiale.

Redactor: Cristina Dimulescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE