Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Test util pentru FC Olt
13.02.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 75

În lipsa unor adversare, FC Olt Slatina a susţinut astăzi un alt joc şcoală. Antrenorul divizionarei secunde slătinene, Dan Oprescu, a urmărit ca elevii săi să respecte toate sarcinile tactice. La finalul meciului, tehnicianul grupării de pe malul Oltului s-a declarat mulţumit de evoluţia acestora.




De la întoarcerea din stagiul de pregătire, FC Olt a disputat doar două amicale, ambele în compania colegei de serie CSM Râmnicu Vâlcea. Prea puţine însă, pentru ce îşi propuseseră oficialii echipei fanion a judeţului. După ce jocul cu Sporting Roşiori de sâmbăta trecută a fost anulat, alb-roşii nu vor avea amical nici pe data de 14 februarie, şi asta deoarece nu au găsit o adversară. Aşa că, antrenorul Dan Oprescu şi-a testat astăzi jucătorii, într-un joc şcoală care a avut loc pe terenul sintetic din cadrul Complexului 1 Mai.



După acest joc şcoală, trupa lui Oprescu va avea două zile libere, urmând ca la începutul săptămânii viitoare să îşi reia antrenamentele. Totodată, oltenii mai au de disputat alte două amicale în compania unor grupări din eşalonul al treilea.



FC Olt va întâlni în prima etapă a minireturului de campionat echipa CS Mioveni. Meciul se va disputa pe 28 februarie, în deplasare.

Redactor: Cristina Dimulescu

"joc
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024