Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
AS Milcov, pregătire pentru retur
12.02.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 78

Echipa de Liga a patra AS Milcov se pregăteşte intens în această perioadă pentru abordarea returului actualei ediţii de campionat, la nivel judeţean. Antrenorul Cătălin Ristea îşi doreşte ca elevii săi să susţină şi câteva meciuri amicale, însă terenurile din judeţ sunt acoperite de zăpadă.




AS Milcov şi-a reluat antrenamentele la începutul lunii februarie. Fotbaliştii de la gruparea din eşalonul al patrulea au avut deja un meci amical, în compania echipei din Liga a treia, Sportul Vişina. Jocul nu şi-a dovedit însă utilitatea, dată fiind starea terenului.

În această pauză competiţională, la AS Milcov se vor afla mai mulţi fotbalişti în probe. Tehnicianul echipei îşi doreşte să întărească lotul de jucători cu care să îşi atingă obiectivul propus – accederea la barajul de promovare în Liga a treia.

Următorul meci amical pe care oficialii de la AS Milcov l-au stabilit, are loc tot în compania formaţiei de Liga a treia din sudul judeţului, pe data de 25 februarie, cu începere de la ora 15. Returul campionatului la nivelul eşalonului al patrulea va începe undeva la jumătatea lunii martie.

Redactor: Cristina Dimulescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024