Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
AŞTEPTĂRILE LUI OPRESCU
15.01.2015
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 75

Elevii lui Oprescu trag tare în această pauză competiţională pentru a-şi putea duce la îndeplinire obiectivul stabilit la începutul ediţiei de campionat. Antrenorul divizionarei secunde slătinene are aşteptări mari în minireturul de campionat.




O săptămână plină de antrenamente, dar şi un joc-şcoală. De asta au avut parte elevii lui Dan Oprescu, încă de la reunirea lotului. Fotbaliştii de la FC Olt Slatina se pregătesc intens pentru minireturul de campionat care va debuta pe data de 28 februarie. Antrenorul slătinean îşi va supune jucătorii la un nou test, mâine, de la ora 11, pe terenul sintetic din cadrul Complexului 1 Mai, urmând ca sâmbătă şi duminică, aceştia să primească liber, întrucât pe 21 ianuarie vor pleca în stagiul de pregătire de la Fundata.



Până la plecarea în cantonament, goalkeeper-ul Nuno Claro şi nou venitul Marian Anghelina vor trece mai întâi pe la medic, întrucât cei doi nu au efectuat vizita medicală. Aceştia sunt programaţi pentru data de marţi, 20 ianuarie, la Cabinetul de Medicină Sportivă din Craiova.

REDACTOR: CRISTINA DIMULESCU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024