Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pugiliştii de la CSM, pe podium
22.12.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 103

O medalie de aur, una de argint şi două de bronz sunt rezultatele înregistrate de pugiliştii de la Clubul Sportiv Municipal Slatina la Cupa României. De la clubul slătinean, antrenorul Constantin Gălbenuşe a participat cu patru sportivi.




Cupa României de box la cadeţi a fost ultima competiţie din anul 2014. La concurs au participat cei mai buni pugilişti din ţară, la această categorie de vârstă. De la CSM Slatina, au intrat în ring sportivii Sorin Pană, la categoria 72 de kilograme, care a obţinut aurul, Iulian Stângă, la categoria 68 de kilograme, care şi-a adjudecat medalia de argint, Adrian Ciobanu şi Florin Judeţ la categoriile 56, respectiv 65 de kilograme, care au obţinut câte o medalie de bronz.

Pugiliştii slătineni s-au pregătit intens pentru această competiţie. Antrenorul slătinean spune că rezultatele puteau fi mult mai bune, daca nu intervenea arbitrajul.



Secţia de box feminin şi masculin de la CSM Slatina a adus anul acesta medalii preţioase la competiţiile la care au participat. Cele mai importante sunt argintul şi bronzul european, medalii obţinute de sportivele Radu Florina şi Luminiţa Turcin.

REDACTOR: CRISTINA DIMULESCU
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024