Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
SE PREGĂTESC DE CAMPIONATELE MONDIALE
24.11.2014
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 140

O nouă performanţă pentru tenisul de masă slătinean. Sportivele Adina Diaconu şi Diana Lupu, ambele aflate sub îndrumarea antrenorului emerit Petre Arnăutu, vor participa la Campionatele Mondiale de Tineret care vor avea loc la sfârşitul acestei luni. Până atunci, cele două tenismene iau parte la un cantonament, la Buzău.






Slatina se află din nou pe harta sportivă la nivel mondial. De-a lungul timpului, oraşul nostru a dat numeroşi sportivi în loturile naţionale de tenis de masă, care au reuşit să ne reprezinte cu cinste. A venit acum rândul altor tenismeni să îşi arate valoarea la Campionatul Mondial de Tineret.

Din lotul României fac parte şi slătinencele Adina Diaconu şi Diana Lupu. Prima tenismenă a avut un parcurs excelent în anul 2014, reuşind performanţe remarcabile, iar acum se simte în formă pentru această competiţie de anvergură.

Şi Diana Lupu a făcut parte de-a lungul vremii din lotul de cadete şi junioare, având în palmares foarte multe medalii obţinute în competiţiile naţionale şi internaţionale.

Campionatele Mondiale de Tineret se desfăşoară la sfârşitul lunii noiembrie în Shanghai.
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE