Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAO Olt│Sfaturi pentru consumatorii de apă
07.12.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 293

Compania de Apă Olt recomandă locuitorilor județului să protejeze instalațiile proprii de alimentare cu apă, în perioada de iarnă, când temperaturile scad sub 0 grade Celsius. Din cauza înghețului, apometrele, conductele de apă și branșamentele se pot distruge, iar pe lângă pana de alimentare cu apă, locuitorii vor plăti pentru remedierea lor. Astfel, directorul sediului Secundar CAO vine cu o serie de sfaturi utile pentru toți consumatorii din județ.


 Sfaturi importante de la reprezentanții Companiei de Apă Olt, pentru locuitorii județului. Aceștia îi sfătuiesc pe toți consumatorii să își protejeze instalațiile de alimentare cu apă pe perioada înghețului, pentru că există riscul să apară probleme grave.
Potrivit celor de la CAO Olt, toate aceste măsuri de prevenire a fenomenului de îngheț intră în responsabilitatea utilizatorilor sau a asociațiilor de proprietari, după caz, deoarece spațiul unde există rețele interioare de distribuție apă reprezintă un bun comun al proprietarilor din imobilul respectiv. În cazul în care apometrele sau instalațiile de apă se defectează din cauza înghețului, pentru că nu au fost protejate corespunzător, beneficiarul va suporta costurile înlocuirii acestora. Pentru problemele apărute, consumatorii pot suna la Dispeceratul CAO, apelând 0249 423 419.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE