Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CAO deschide noi șantiere la Slatina și în județ
06.06.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1500

Lucrările începute de Compania de Apă Olt pe strada Vintilă Vodă din Slatina, privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare, vor continua pe mai multe străzi din municipiu. De luna viitoare se va lucra pe alte două străzi, tot în partea de jos a orașului. În paralel, în cadrul aceluiași proiect, CAO va deschide șase șantiere în orașe și comune din județ, pentru modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canal.


Vintilă Vodă este prima stradă din Slatina pe care au început lucrările pentru extinderea și modernizarea rețelelor de apă și canal. Potrivit reprezentanților Companiei de Apă Olt, proiectul este mult mai amplu și va cuprinde numeroase străzi. Aleea Oltului și Constantin Brâncoveanu sunt următoarele două străzi pe care vor fi deschise șantiere, începând de luna viitoare.
Astfel, rețeaua de alimentare cu apă din municipiul Slatina se va reabilita pe 26 kilometri și se va extinde cu 11 kilometri pe 20 de străzi și cu 24 de kilometri pe 44 de străzi. În plus, pe 30 de kilometri se va reabilita sau înlocui rețeaua de aducțiune, se vor construi 22 de stații de pompare apă uzată și se vor reabilita 4 stații, iar rețeaua de conducte de refulare se va extinde cu 7,13 kilometri. Până în 2023, 98% dintre cetățenii municipiului Slatina vor avea acces la rețelele de apă și canalizare, în urma investițiilor pe care Compania de Apă Olt le va realiza, în cadrul proiectului cu finanțare europeană ”Dezvoltarea Infrastructurii de Apă și Apă Uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”. Astfel de lucrări încep, în perioada aceasta, în alte șase localități oltene.
Săptămâna trecută, reprezentanții Companiei de Apă Olt au predat amplasamentul, iar lucrările de extindere a rețelelor de apă și canal încep chiar săptămâna aceasta, în oraşul Scorniceşti. Prin aceste investiții, Compania de Apă va îmbunătăți calitatea apei distribuită cetățenilor din municipiul Slatina și celor din județul Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE