Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În război cu braconierii de pe râul Olt
05.05.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2496

Braconierii nu se lasă. Două persoane au fost prinse, noaptea trecută, după ce au braconat din râul Olt aproape 60 de kilograme de pește. De la începutul anului, Poliția a întocmit numeroase dosare penale pentru braconaj piscicol, iar reprezentanții Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv au distrus kilometri întregi de plase de pescuit, pe care le-au scos din râul Olt, inclusiv în noaptea de Înviere.


 Braconierii au dat, din nou, atacul pe râul Olt. În urmă cu două nopți, au braconat 60 de kilograme de pește, din speciile somn și știucă. Au fost prinși de jandarmi, care le-au confiscat peștele, dar și uneltele de pescuit.
Și săptămâna trecută, angajații Asociației Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv au ridicat kilometri întregi de plase de pescuit. Le-a observat în apă un pescar care trecea prin zona Podului Olt.
Și Poliția a întocmit numeroase dosare penale pentru braconaj piscicol.
Directorul AJVPS Olt spune că și în noaptea de Înviere au fost scoși din apă kilometri întregi de plase de pescuit. Iar săptămâna trecută, în doar trei zile, au fost confiscați și distruși peste 10 km de plase de pescuit. Perioada de prohibiție se încheie pe 7 iunie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024

Un nou succes pentru Școala „Nicolae Iorga”

Performanța se poate face oriunde există elevi silitori și profesori conectați cu stilul de învățare al copiilor. Abia intrat în clasa a V - a la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” din Slatina, Dragoș Ion-Ionescu a reușit să obțină un punctaj aproape perfect la etapa județeană a Olimpiadei de Religie. Visul său este să ajungă medic chirurg și să îmbine, în acest fel, iubirea față de Dumnezeu cu cea față de oameni și de nevoile lor.
17 Apr 2024