Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La sală, după masa de Paște
04.05.2021
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 232

Pentru mulți dintre noi, meniul tradițional de Paște a fost atât de ispititor, că în numai două zile kilogramele în plus și-au făcut apariția. Ieri, în prima zi după minivacanță, sălile de sport au fost luate cu asalt de slătinenii care doresc să revină la forma de dinainte de sărbători.


 Sărbătoarea Nașterii Domnului s-a încheiat, iar rezultatul meselor îmbelșugate, pline de calorii, se observă. Și cum vara se apropie cu pași repezi, cu toții ne dorim să arătăm bine, astfel că pentru mulți a început lupta împotriva grăsimii. Este și cazul acestei doamne (0040), care recunoaște că masa de paște i-a adus nu doar plăceri culinare, ci și kilograme în plus.
Instructorii de fitness vin cu o serie de sfaturi pentru cei care doresc să revină la forma pe care o aveau înainte de sărbători.
Specialiștii spun că orice gen de mișcare este sănătoasă, însă trebuie făcută după anumite reguli.
De asemenea, nutriționiștii recomandă persoanelor care doresc să elimine toxinele acumulate în organism odată cu mesele copioase, să țină o cură de detoxifiere. Fructele, legumele și supele au un rol important în curățarea organismului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE