Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Suficient material antiderapant, puține utilaje
26.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 187

Materialul antiderapant pentru iarnă este pregătit, dar lipsesc utilajele. Secția de Drumuri Naționale Slatina anunță că sarea și nisipul sunt asigurate pentru această iarnă în proporție de 90%. Ultilajele sunt, deocamdată, mai puține, însă reprezentanții secției de la Slatina speră să rezolve cât mai repede această problemă.


Județul Olt are asigurat materialul antiderapant pentru deszăpezirea drumurilor naționale, în această iarnă. Potrivit celor de la Secția de Drumuri Naționale Slatina, stocul există în bază în proporție de 90%. Asta și datorită iernii blânde de anul trecut, când nu a fost nevoie de intervenția drumarilor ca în alți ani.
Mai puține sunt însă utilajele. Doar 10 proprii. Până acum nu a fost încă semnat contractul de închiriere al altor mașini de deszăpezire, cum se procedează în fiecare iarnă, pentru că încă nu a fost desemnată firma câștigătoare. Până va fi rezolvată această problemă, reprezentanții SDN Slatina vor solicita utilaje de la alte secții din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova. Iarna trecută, SDN Slatina a avut pregătite aproape 40 de utilaje de deszăpezire.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE