Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale COVID cu peste 200 de sancțiuni
18.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 346

Sute de societăți comerciale și mijloace de transport persoane au fost verificate, ieri, de forțele de ordine, în timpul unei acțiuni anti-COVID. Oamenii legii au aplicat numeroase sancțiuni în microbuze, societăți comerciale, dar și pe stradă, pentru lipsa măștii de protecție și nepăstrarea distanței între persoane.


Au fost controale ample ieri, în Slatina și în județul Olt, pentru prevenirea îmbolnăvirii de COVID-19. Oamenii legii au făcut verificări în centrele comerciale și în piețe, în zonele aglomerate, pe stradă, dar și în mijloacele de transport persoane. Dacă mulți respectă măsurile de protecție individuală, au fost și persoane care, în timpul controalelor de seara trecută, le-au încălcat. Polițiștii le-au aplicat amenzi.
Nu doar șoferii au fost sancționați pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva îmbolnăvirii de coronavirus. Și unii pasageri ignoră regulile impuse de autorități.
Acțiunile de control anti-COVID vor continua zilnic, în județul Olt. Oamenii legii avertizează că în aceste condiții, în care numărul cazurilor confirmate este în creștere, toleranța în aplicarea sancțiunilor pentru nepurtarea măștii sau a nepăstrării distanțării, va fi zero.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE