Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Acțiunea COVID, în trafic
06.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3074

Au fost controale, astăzi, în traficul rutier, la Slatina. Polițiștii au verificat mijloacele de transport persoane, pentru a vedea dacă șoferii și pasagerii poartă masca de protecție. Șoferii au fost informați că trebuie să aibă substanțe dezinfectante în microbuze sau autocare și că nu au voie să transporte călători fără mască. Acțiunea face parte din cele demarate la nivel național, pentru prevenirea răspândirii infecției cu virusul Sars-Cov-2.


Echipajele Poliției Rutiere Olt au făcut controale anti-COVID, în această dimineață, la intrarea în Slatina, pe Podul Olt. Oamenii legii au verificat toate mijloacele de transport persoane: microbuze, autobuze, autocare. Acțiunea a urmărit respectarea măsurilor de protecție impuse de autorități, pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul Sars-Cov-2.
Cei care nu purtau mască de protecție au fost sancționați de oamenii legii. Polițiștii au testat pentru alcool mai mulți șoferi de transport public. Ei spun că nu lasă niciun pasager să urce în mijlocul de transport, dacă nu are mască de protecție, însă unii o mai dau jos în timpul transportului.
Un șofer a fost prins în timp ce transporta ilegal persoane. Acesta nu purta nici masca de protecție.
Pe lângă amenda primită, șoferul care efectua transport ilegal de persoane a rămas și fără plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale microbuzului.
Pentru ca microbuzul și călătorii să nu rămână la marginea orașului, polițiștii au însoțit microbuzul până într-o parcare din Slatina. Vehiculul a rămas apoi imobilizat acolo, iar pasagerii și-au continuat drumul cu un alt mijloc de transport. În cadrul acțiunii de astăzi, polițiștii au aplicat mai multe amenzi șoferilor, dar și pasagerilor, pentru nerespectare măsurilor anti-COVID. Astfel de acțiuni se desfășoară zilnic, în județul Olt.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE