Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Obiceiuri și tradiții vânătorești, la Scornicești
14.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 247

Eveniment important, weekendul trecut, la Scornicești. Complexul Turistic Rusciori a fost gazda Festivalului „Obiceiuri și tradiții vânătorești“, în cadrul căruia au fost prezentate și materialele congresului anual al vânătorilor și pescarilor din România. A fost o reuniune cu discuții, cântece vânătorești și un târg cu articole de vânătoare.


Reprezentanții vânătorilor și pescarilor din toată țara s-au adunat, în weekend, la Scornicești, pentru a lua parte la tradiționalul festivalul „Obiceiuri și tradiții vânătorești“. Cu această ocazie, organizatorii au prins în program și congresul anual al Asociației Generale a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi. La eveniment au participat 200 de persoane. A fost pentru prima dată când o reuniune atât de importantă a avut loc în județul Olt.
În cadrul întâlnirii, au fost discutate diferite teme și a fost pregătit congresul pentru anul următor. Organizatorii olteni i-au surprins pe invitați cu un inedit târg de articole de vânătoare și pescuit. Atmosfera a fost întreținută de lăutari tradiționali, care au interpretat cântece vânătorești, dar și imnul vânătorilor.
Evenimentul s-a desfășurat cu respectarea normelor impuse de autorități, pentru prevenirea îmbolnăvirii de COVID-19. A fost păstrată distanțarea, iar toți participanții au purtat mască de protecție și au folosit periodic substanțe dezinfectante.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020