Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bicicliștii, dotați cu veste reflectorizante
10.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 134

Poliția continuă campania de dotare a bicicliștilor cu veste și materiale reflectorizante, pentru a-i ajuta să fie vizibili în trafic. Activitatea a început încă din luna martie și va continua până la finalul anului. Până în prezent, polițiștii au organizat mai multe acțiuni de prevenire în cadrul cărora au distribuit sute de veste și elemente reflectorizante pentru bicicliștii olteni.


Continuă campania de prevenire a accidentelor rutiere, în județul Olt. Oamenii legii ies periodic în stradă și oferă câte o vestă și materiale reflectorizante bicicliștilor, pentru a-i ajuta să fie mai vizibili în trafic. Activitățile sunt organizate cu scopul de a preveni accidentele în care sunt implicați bicicliști. Pentru că multe dintre ele se produc și din vina lor, spun reprezentanții Poliției Olt.
Până în prezent, sute de bicicliști au primit aceste dotări pentru
a-și echipa corespunzător bicicletele, astfel încăt să fie cât mai bine observați în trafic.
Un accident mortal în care a fost implicat un biciclist s-a produs chiar ieri dimineață, în județul Olt. Un microbuz a spulberat un tânăr de 25 de ani, care circula pe bicicletă. Șoferul le-a spus polițiștilor că, pur și simplu, nu l-ar fi observat. Băiatul nu purta vestă reflectorizantă și nici bicicleta nu era echipată corespunzător.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE