Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se reiau cursurile de formare profesională
31.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 244

După o pauză de aproximativ cinci luni, la AJOFM Olt, vor fi organizate cursuri de formare profesională. Contabil, bucătar sau frizer sunt câteva dintre programele desfășurate în centrele din Olt, în luna august.


Pandemia de coronavirus a suspendat cursurile prin care oltenii aveau șansa să obțină o diplomă pentru a se reorienta pe piața muncii. Sunt cursurile de formare profesională în diferite meserii, organizate lunar de Agenția Județeană pentru ocuparea Forței de Muncă Olt. Vestea bună este că, de luni, oltenii vor participa din nou la aceste programe.

Cursurile de formare profesională sunt gratuite pentru persoanele înregistrate în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt și care se regăsesc în una din următoarele situații : sunt șomeri, sunt absolvenți ai instituțiilor de învățământ, desfășoară activități în mediul rural și nu realizează venituri lunare sau realizează venituri mai mici decât valoarea indicatorului social de referință în vigoare. De asemenea, persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.

De la începutul acestui an, au fost încadrate 67 persoane absolvente ale programelor de formare profesională desfășurate prin AJOFM Olt.  

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020