Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Plata impozitului, la un click distanță
26.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 156

Cozile imense de la ghișeu sau orele de așteptare la coadă pentru plata unor facilități vor deveni simple amintiri pentru cei care au nevoie de serviciile Fiscului. Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt a anunțat că oamenii își vor putea plăti obligațiile fiscale în orice moment al zilei, prin intermediul Spațiului Privat Virtual.


 Serviciul Spațiul Privat Virtual oferă contribuabililor înrolați o nouă facilitate: posibilitatea de a plăti la distanță, cu cardul, obligațiile fiscale la buget. Această măsură vine ca urmare a creșterii numărului de cazuri de coronavirus din ultima perioadă, iar reprezentanții Administrației Județene a Finanțelor Publice Olt doresc, prin această metodă, să încurajeze oamenii să utilizeze serviciile de internet banking puse la dispoziție.
Pe lângă faptul că este ușor de accesat, acesta nu implică niciun cost și, în plus, solicitarea poate fi făcută la orice oră, evitând, astfel, deplasarea la sediul administrației fiscale și așteptarea la coadă. De asemenea, impozitul pe venit sau contribuțiile datorate de persoanele fizice pot fi achitate de pe telefon, tabletă sau laptop.
Potrivit reprezentanților Agenției Județene a Finanțelor Publice Olt, documentele comunicate prin Spațiul Privat Virtual au aceeași putere juridică, la fel ca și cele comunicate prin poștă sau la ghișeu.

SPV impozit internet banking fisc finante ajfp
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE