Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bilete de tratament și pe litoral
26.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 329

Casa Județeană de Pensii Olt a pus la dispoziția oltenilor pensionari sau asigurați o nouă serie de bilete de tratament. Sute de sejururi au fost deja alocate prin sistemul informatic, către aproape toate stațiunile balneare din țară. Pentru luna august au fost puse la dispoziție locuri și pentru stațiunile de la malul mării.


 Și în această lună, biletele de tratament au fost la mare căutare în județul Olt. În cea de-a douăsprezecea serie, s-au pus la dispoziția beneficiarilor olteni peste 200 de bilete. Potrivit reprezentanților Casei Județene de Pensii Olt, majoritatea au fost deja alocate prin sistemul informatic.
Față de celelalte luni ale anului, acum sunt disponibile și stațiunile de la malul mării. Saturn, Eforie Nord, Techirghiol și Mangalia sunt cele mai căutate, data de plecare fiind 11 august.
Biletele de tratament la preț redus pot fi achiziționate de către pensionari, persoane asigurate sau încadrate cu handicap și care au o recomandare de tratament balnear din partea medicului.

bilete tratament seria 12 casa de pensii
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE