Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șoferi, atenție în trafic!
06.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 317

Echipajele de poliție din cadrul Serviciului Rutier desfășoară zilnic acțiuni de prevenire a producerii accidentelor pe drumurile publice din județ. Numai în ultimele zile, agenții de poliție au reținut zeci de permise și certificate de înmatriculare. Reprezentanții IPJ Olt atrag atenția că orice abatere de la regulamentele în vigoare va fi sancționată conform legii.


Conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a respecta toate regulamentele rutiere în vigoare reprezintă principala cauză a producerii accidentelor. De aceea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier se află permanent pe străzile din județ, pentru a-i depista și sancționa pe șoferii indisciplinați în trafic.
Echipajele de poliție acționează cel mai des în zonele predispuse la producerea de accidente rutiere și în cele cu restricții de circulație. Numai în ultimele 24 de ore, au fost efectuate zeci de controale în trafic, iar în funcție de gravitatea faptei, au fost aplicate mai multe sancțiuni.
Și în acest weekend a plouat cu sancțiuni. Potrivit reprezentanților IPJ Olt, în doar 48 de ore au fost reținute 48 de permise de conducere.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE