Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sărbătoresc online Ziua Mondială a Mediului
25.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 94

Agenția pentru Protecția Mediului Olt a lansat un concurs de desene și picturi pentru elevii claselor I – IV cu ocazia sărbătoririi Zilei Mondiale a Mediului. Din cauza pandemiei de coronavirus, organizatorii au stabilit să desfășoare această competiție exclusiv online. Copiii trebuie să își încarce creațiile artistice pe adresa de email a instituției, iar câștigătorii vor fi anunțați pe data de 5 iunie.


Agenția pentru Protecția Mediului Olt a lansat concursul online de desene și picturi „Iubim și prețuim natura”. Reprezentanții instituției spun că acesta este primul an în care competiția se desfășoară exclusiv în mediul online. Întrecerea se adresează elevilor din clasele I – IV din cadrul tuturor unităților de învățământ de pe raza județului nostru.
Perioada de înscriere a început astăzi și se va încheia pe data de 3 iunie. Copiii care vor să participe la acest concurs trebuie să-și încarce creațiile pe adresa de email a Agenției pentru Protecția Mediului, relatiipublice@gmail.com, alături de un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului și de datele de identificare, precum numele și prenumele, clasa, școala și localitatea de proveniență.
La finalul concursului, Agenția pentru Protecția Mediului Olt va acorda câștigătorilor câte un atlas cu speciile de păsări de interese comunitar din țară și o diplomă de premiere.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020