Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Controale fulger“ în microbuze
19.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 290

O acțiune „fulger“ a Poliției Olt a avut loc, în această dimineață, pe raza județului. În numai 3 ore, oamenii legii au verificat zeci de vehicule care se ocupă cu transportul public de persoane. Polițiștii au vrut să vadă cum se face transportul pasagerilor, dacă este respectat numărul de locuri disponibile, dar și măsurile de protecție, în contextul stării de alertă. În urma controalelor au fost aplicate zeci de amenzi.


Transportul public de persoane, la control. Polițiști de la Serviciul Rutier Olt, în colaborare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, au desfășurat o acțiune „fulger“, în această dimineață, pe drumurile din județ. Toate microbuzele și autobuzele au fost trase pe dreapta. Oamenii legii au verificat numărul pasagerilor, pentru a se asigura că aceștia nu sunt transportați în picioare sau înghesuiți și, mai ales, dacă poartă mască de protecție. În urma controalelor au fost aplicate mai multe amenzi.
Au fost prinși în trafic și mai mulți șoferi băuți. Printre aceștia s-a aflat și un bărbat care transporta materiale de construcție. El s-a ales cu dosar penal, pentru conducere sub influența alcoolului.
Acțiunea poliției a avut ca scop prevenirea îmbolnvirii de COVID-19, prin evitarea aglomerării de persoane în mijloacele de transport în comun, dar și a accidentelor de circulație. Astfel de controale vor avea loc în trafic și în perioada următoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE