Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au profitat de un weekend fără restricții
17.05.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 261

Reprezentanții Guvernului au înaintat prea târziu planul de măsuri aferente instituirii stării de alertă, iar în acest weekend, oamenii au putut să se plimbe liberi, fără vreun fel de restricții. Slătinenii au profitat din plin și, fie au ieșit la plimbare, fie s-au dus la țară să își viziteze rudele. Cu toate acestea, au existat și oameni care s-au obișnuit cu statul în casă, iar ridicarea acestor restricții nu i-a scos la plimbare.


Din cauza faptului că reprezentanții Guvernului au elaborat prea târziu un nou plan de măsuri de protecție, după ce starea de urgență a fost ridicată, oamenii au avut 3 zile în care au făcut ce au vrut. Cei mai mulți slătineni spun că s-au plimbat liniștiți pe străzile și aleile din oraș, dar alții au fost în vizite la rude, în mediul rural.
Ridicarea tuturor restricțiilor din weekend nu a influențat însă atitudinea tuturor. Au existat și slătineni care au ales să stea acasă, să iasă doar dacă era imperios necesar sau numai pentru a merge la serviciu.
Începând de astăzi, noile măsuri de restricție aferente stării de alertă vor intra în vigoare. Asta înseamnă că se va impune purtarea unei măști de protecție în spațiile închise, iar deplasările în afară localității vor fi făcute doar cu o declarație pe proprie răspundere în acest sens. Tot astăzi urmează să fie stabilite și amenzile ce vor fi aplicate celor care nu respectă regulile.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE