Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Biletele de tratament, anulate
02.04.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 272

Din cauza epidemiei de Coronavirus activitatea de distribuire a biletelor de tratament s-a suspendat. Oltenii care au fost nevoiți să își anuleze aceste sejururi pot solicita restituirea integrală a contribuției sau pot alege o altă perioadă. Până în acest moment, aproximativ 2.500 de pensionari și persoane asigurate au depus cereri pentru a beneficia de aceste tichete.


Din cauza pandemiei de Coronavirus, hotelurile sunt toate închise, iar acest lucru îi afectează inclusiv pe cei care ar fi trebui să meargă la tratament balnear, în această perioadă. Persoanele care au fost nevoite să își anuleze mini-vacanța la băi pot solicita restituirea integrală a contribuției.
Reprezentanții Casei Județene de Pensii spun că persoanele afectate de această măsură pot să solicite o altă perioadă în cursului acestui an. De reținut este faptul că deplasarea la ghișeu nu mai este o opțiune, astfel încât cererile pot fi trimise doar prin email sau prin poștă.
Până la sfârșitul Stării de Urgență, persoanele care sunt îndreptățite pentru aceste sejururi la preț redus pot doar să depună solicitări în acest sens, însă doar prin mijloace de comunicare la distanță
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE