Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atenție unde parcați!
17.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 685

Șoferi, atenție unde vă lăsați mașina, pentru că riscați să nu o mai găsiți, dacă nu parcați regulamentar! Dacă, până acum, doar Poliția Locală ridica autoturisme staționate în locuri interzise, de câteva zile și polițiștii de la Biroul Rutier au început „curățenia“ în trafic. Mașinile parcate în zona indicatoarelor care interzic acest lucru, în intersecții, pe trotuare sau chiar pe trecerea de pietoni, vor fi ridicate.


Se ridică zilnic mașinile parcate neregulamentar la Slatina. Numai în primele două săptămâni, Poliția Locală a ridicat zeci de autoturisme staționate în diferite locuri semnalizate cu marcaje sau indicatoare rutiere. Au fost si situații când unii șoferi și-au lăsat mașina chiar pe trecerea de pietoni. Polițiștii au dispus ridicarea autoturismelor, care fie îngreunau traficul, fie îl blocau sau încurcau accesul pietonal.
În lupta cu parcările neregulamentare sunt angrenați și Polițiștii Biroului Rutier Slatina. Numai în această dimineață, echipajele au ridicat trei mașini, toate parcate în zona indicatorului „Oprirea interzisă” și „Atenție, se ridică mașini”. Unul dintre șoferi lăsase chiar și numărul de telefon pe bordul mașinii, conștient probabil că a parcat grești. Polițiștii i-au dat amendă, iar proprietarul va trebui să plătească și o taxă de ridicare.
Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să caute un loc de parcare, chiar dacă acesta se află la o distanță mai mare de zona în care vor să ajungă.
Pentru recuperarea autoturismului, șoferii trebuie să plătească taxa de ridicarea a mașinii, în valoare de 150 de lei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024