Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vin în ajutorul contribuabililor
22.01.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 229

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt vine în ajutorul contribuabililor și organizează pe tot parcursul lunii ianuarie întâlniri cu contribuabilii. Consilierii Fiscului îi vor sprijinii pe cetățeni în vederea completării și depunerii tuturor actelor fiscale. Aceste întâlniri vor avea loc în Slatina, Caracal, Corabia și Balș.


Administrația Județeană a Finanțelor Publice Olt organizează până la sfârșitul lunii 4 întâlniri cu contribuabilii, în scopul sprijinirii acestora cu privire la completarea, dar și depunerea declarației unice privind impozitul pe venit. Ieri, consilierii Fiscului s-au întâlnit cu agenții economici și persoanele fizice din Balș, iar astăzi cu cei din Slatina. Săptămâna viitoare, au loc alte două astfel de dezbateri: marți, pe 28 ianuarie, la sediul Serviciului Fiscal Municipal Caracal, iar miercuri, pe 29 ianuarie 2020, la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Olt.
Contribuabilii interesați să participe la întâlnirile organizate se pot înscrie prin intermediul „Formularului de contact” de pe pagina de internet a ANAF-ului, selectând categoria ,,Asistența în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE