Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Autospeciale SMURD noi, în Olt
10.12.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 257

Dotări noi pentru parcul auto al ISU Olt. Cinci autospeciale SMURD au intrat de astăzi în dotarea unității, iar salvatorii le pot folosi deja, de mâine, 12 decembrie, la intervențiile în teren. Noile autosanitare vor funcționa la Slatina, Balș, Stoenești, Vișina și Osica de Sus.


Cinci noi autosanitare SMURD au fost achiziţionate cu fonduri europene, pentru ISU Olt. Ambulanțele, de tip B, au fost deja distribuite, astăzi, la subunitățile din județ, la care vor funcționa, iar de mâine, 12 decembrie, vor fi folosite la intervenții.
Prin achiziția noilor ambulanțe a fost înnoit parcul auto al SMURD Olt, întrucât majoritatea echipajelor de intervenție au o vechime de peste zece ani. În dotarea pompierilor olteni se află acum zece ambulanțe SMURD, câte două în cadrul subunităților din Slatina, Caracal și Scornicești și câte una în cadrul subunităților din Balș, Stoenești, Vișina și Osica de Sus.

Anul acesta, echipajele SMURD Olt au intervenit la 5.740 de misiuni în sprijinul cetățenilor, fiind asistați medical peste 6.000 de copii și adulți.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE