Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au votat pentru un trai mai bun
10.11.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 265

Au votat pentru un trai mai bun Este o zi importantă pentru alegători, ziua în care își aleg viitorul președinte al țării. Oltenii din mediul rural au ieșit la vot cu speranța că cel care va fi ales va lupta să le ofere un trai mai bun.


Și la sat, ziua în care se votează președintele este una importantă. Secțiile de votare au fost amenajate și bine organizate, astfel încât totul să se desfășoare în bune condiții. Președinții spun că vor fi atenți ca toată lumea să respecte regulile, iar procesul electoral să se desfășoare fără incidente.

Oameni simpli au venit să voteze pentru un trai mai bun, atât pentru ei, cât și pentru tinerii de azi.
Și ei își doresc un președinte mai bun, dar problemele de sănătate îi împiedică să ajungă la secția de votare pentru a-și exprima dreptul la vot.
Toți știu că e o zi importantă, dar, din păcate mai sunt încă olteni care nu știu pentru ce votăm astăzi.
Secțiile de votare din toată țara sunt deschise până la ora 21.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020