Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Investiții noi la Spitalul Schitu
16.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 882

Parcarea de la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci este aproape de final. Aceasta va avea 70 de locuri și va fi dată în folosință la finalul lunii octombrie. Unitatea medicală nu are parcare exterioară, iar medicii și personalul își lasă mașinile, fie pe marginea drumului, fie pe câmpul de lângă spital.


Unul dintre proiectele demarate la Spitalul de Psihiatrie Cronici Schitu Greci este aproape de final. Este vorba despre parcarea ce va fi amenajată în fața unității medicale, acolo unde angajații își vor putea lăsa mașinile în siguranță.
Spitalul de Psihiatrie nu a avut niciodată parcare exterioară pentru angajați. Aceștia își lasă autoturismele afară, pe marginea drumului, sau pe câmp. Managerul Sorin Brătoi spune că, încă de la venirea sa la conducerea spitalului, și-a propus să rezolve această problemă.
Bugetul pentru acest proiect este asigurat de Consiliul Județean Olt. Alte lucrări prioritare au fost efectuate sau urmează să înceapă, la Spitalul din Schitu Greci. Dintre acestea, cel mai important este cel privind construirea pavilionului de Geronto-Psihiatrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE