Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pe podium la „Oltenia Wheels”
10.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 857

Pasionați de mașini și motoare, au investit timp și mulți bani pentru a-și transforma bolizii în adevărate bijuterii, fie ele retro sau de generație nouă. Cele mai frumoase mașini și motociclete de la „Oltenia Wheels” le-au adus proprietarilor lor premii binemeritate. Câștigătorii au primit machete spectaculoase, realizate chiar de organizator.


Prima ediție a „Oltenia Weels” s-a încheiat într-o atmosferă spectaculoasă, cum a fost, dealtfel, întreg evenimentul organizat în premieră la Slatina. Cei care și-au înscris mașinile și motoarele în concurs au așteptat cu sufletul la gură să vadă dacă se află în topul preferințelor juriului. După o analiză atentă, s-au decis cu greu câștigătorii.
Membrii juriului au mărturisit că au avut o misiune dificilă. Au fost impresionați de tot ceea ce au văzut și au decis cu greu cine sunt premianții.
Iar organizatorii se gândesc deja la ediția de anul viitor, după ce s-au convins că în Slatina era nevoie de un asemenea eveniment, dedicat pasionaților de mașini și motoare.
Prima ediție a „Oltenia Wheels” a fost organizată de membrii „Asociației BMW E30-CLUB” și finanțată de Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE