Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pe podium la „Oltenia Wheels”
10.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 941

Pasionați de mașini și motoare, au investit timp și mulți bani pentru a-și transforma bolizii în adevărate bijuterii, fie ele retro sau de generație nouă. Cele mai frumoase mașini și motociclete de la „Oltenia Wheels” le-au adus proprietarilor lor premii binemeritate. Câștigătorii au primit machete spectaculoase, realizate chiar de organizator.


Prima ediție a „Oltenia Weels” s-a încheiat într-o atmosferă spectaculoasă, cum a fost, dealtfel, întreg evenimentul organizat în premieră la Slatina. Cei care și-au înscris mașinile și motoarele în concurs au așteptat cu sufletul la gură să vadă dacă se află în topul preferințelor juriului. După o analiză atentă, s-au decis cu greu câștigătorii.
Membrii juriului au mărturisit că au avut o misiune dificilă. Au fost impresionați de tot ceea ce au văzut și au decis cu greu cine sunt premianții.
Iar organizatorii se gândesc deja la ediția de anul viitor, după ce s-au convins că în Slatina era nevoie de un asemenea eveniment, dedicat pasionaților de mașini și motoare.
Prima ediție a „Oltenia Wheels” a fost organizată de membrii „Asociației BMW E30-CLUB” și finanțată de Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020