Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe goana după rechizite
05.09.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 157

Pregătirile pentru școală și grădiniță sunt pe ultima sută de metri. Cu două zile înainte de începerea noului an școlar, elevii și părinții au luat cu asalt magazinele de specialitate. Colorat, încăpător, bine compartimentat sunt caracteristicile ghizdanului perfect. Odată cu pretențiile cresc și prețurile. Însă când vine vorba de școală, părinții nu se mai uită la bani.


De luni va suna clopoțelul pentru toți elevii din țară, iar în această perioadă, în magazinele cu rechizite este forfotă mare. Angajații au aprovizionat rafturile din timp, astfel încât atât părinții, cât și copiii să aibă de unde alege.
Unii dintre părinți au primit deja lista de rechizite necesare pentru noul an școlar, iar alții, însoțiți de copii sunt doar în căutarea ghiozdanului și penarului perfecte.
Potrivit Ministerului Educației, noul an școlar va începe luni 9 septembrie, iar primul semestru se va încheia pe 20 decembrie. În perioada 26 octombrie-3 noiembrie, clasele din învățământul primar și grupele din învățământul preșcolar sunt în vacanță.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE