Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Au oferit zâmbete, la Slatina
05.09.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 300

A fost Ziua Zâmbetului, astăzi, la Slatina. Reprezentanții Asociației „George Poboran“ din oraș, împreună cu alți colaboratori, i-au făcut pe oamenii de toate vârstele să zâmbească. Le-au oferit flori, daruri dulci și, bineînțeles, autocolante cu zâmbete. La Slatina, acțiunea a ajuns la cea de-a treia ediție și va deveni o tradiție, spun membrii asociației, pentru că și slătinenii au nevoie să zâmbească și să fie veseli.


Astăzi, toți cei care au trecut pe la Fântâna Speranței din Slatina au zâmbit. Au avut grijă de acest lucru membrii Asociației „George Poboran“ din Slatina, care în colaborare cu reprezentanții unui loc de joacă din oraș, și cei au fabricii de anvelope i-au făcut pe oameni să fie veseli încă de dimineață. Aceștia au sărbătorit Ziua Zâmbetului, iar cu această ocazie le-au oferit tuturor flori, bomboane și autocolante cu zâmbete. Acțiunea i-a surprins plăcut pe slătineni, mai ales că mulți nu știau că există o zi a zâmbetului.
În timp ce unii au primit flori, bomboane și zâmbete de la oraganizatori, alți trecători s-au oprit la cutia de donații, unde a pus fiecare ce sumă a dorit.
Ziua mondială a zâmbetului este aniversată, anual, în prima zi de vineri a lunii octombrie. La Slatina, evenimentul a fost marcat mai devreme.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE