Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Așteptați să își înscrie copiii la creșă
20.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 322

Părinții care au depus dosare privind înscrierea copiilor la creșe, iar acestea au fost admise, trebuie să aducă documente în completare. Același lucru este valabil și pentru cei care nu au prins un loc vacant și se află pe lista de așteptare. Înscrierile vor avea loc în perioada 3-10 septembrie, iar reprezentanții Direcției de Asistență Socială Slatina anunță care sunt procedurile pe care trebuie să le urmeze.


Anunț important pentru înscrierea copiilor la creșele din Slatina. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială explică următorii pași, pentru părinții ale căror dosare au fost admise.
Solicitanții vor primi acasă adrese prin care vor fi informați cu privire la documentele ce trebuie depuse în completarea dosarelor. Iată ce trebuie să știe aceștia:
Înscrierile la creșă pentru anul școlar 2019 vor avea loc între 3 și 10 septembrie. După această perioadă urmează analizarea gradului de ocupare. O șansă în plus o au atunci și părinții care nu au mai prins un loc liber și se află pe lista de așteptare.
În municipiul Slatina funcționează patru creșe. Informații privind înscrierile pot fi oferite la sediul Direcției, care funcționează în incinta Centrului de Îngrijire și Igienă Corporală de pe strada Nicolae Bălcescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE