Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vacanță în siguranță!
02.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 167

Asigurați-vă locuințele la plecarea de acasă, nu lăsați autoturismele descuiate, ori bunuri de valoare în acestea. Mare atenție și la socetățile comerciale, pentru că vara, numărul furturilor crește foarte mult. Poliția recomandă răbdare și prudență în trafic, pentru a preveni conflictele și șicanele între șoferi, precum și accidentele de circulație.


Este perioada în care toată lumea pleacă în concediu. Aglomerația, graba și neatenția ne poate costa însă, avertizează polițiștii. Mai ales că hoții nu au vacanță și profită de orice moment, pentru a da spargeri de locuințe sau pentru a fura tot ce găsesc prin mașini, pe plajă ori din camerele de hotel. Pentru o vacanță în siguranță, oamenii legii oferă câteva recomandări pentru prevenirea faptelor antisociale.
O mare atenție trebuie acordată și în trafic, avertizează polițiștii. Aglomerația din acesată perioadă poate duce la conflicte între șoferi. Zilele trecute, la Slatina, doi conductori auto s-au bătut, după ce unul nu i-a acordat prioritate celuilalt. Polițiștii spun că aceste incidente pot fi prevenite.
De asemenea, postarea de fotografii pe internet din vacanță nu este o idee bună, spun polițiștii. Hoții pot profita de lucrul acesta și merg la sigur, știind că nu este nimeni acasă. În pericol sunt și societățile comerciale, care trebuie să aibă obligatoriu camere de supraveghere, dacă nu au angajați agenți de pază.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE