Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Uniți, pentru Alexandra!
01.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 151

„Alexandra a sunat, poliția nu a acționat!“, „Cu un apel voiam atât: să fiu salvată“ sau „Iartă-ne, Alexandra“. Sunt doar câteva dintre mesajele emoționante, transmise, seara trecută, de tinerii din Caracal, care au organizat un nou mars, pentru Alexandra. Peste 600 de persoane au protestat, cerând dreptate pentru tânăra care ar fi fost ucisă de criminalul Gheorghe Dincă, după ce acesta a luat-o la ocazie. Astăzi s-a împlinit o săptămână de la disparție, iar anchetatorii încă mai caută răspunsuri, pentru a afla ce s-a întâmplat cu Alexandra.


Marș impresionant, seara trecută, la Caracal. Peste 600 de persoane, colegi ai Alexandrei Măceșanu, tineri care au fost marcați de povestea ei, dar și oameni de toate vârstele, au protestat pe străzile orașului, cerând să se facă lumină în acest caz. Protestul a început din fața sediului Primăriei din Caracal, unde tinerii au aprins lumânări, iar unii dintre ei s-au rugat, chiar, ca Alexandra să mai fie în viață.
Cu trandafiri albi în mână și pancarte cu mesaje emoționante, îmbrăcați în ticouri cu chipul Alexandrei, de la sediul Primăriei din Caracal, colegii tinerei au pornit spre sediul Poliției. Aici au scandat minute în sir, au plâns de furie, și-au strigat nemulțumirile și i-au chemat afară pe reprezentanții Poliției, pentru a le cere lămuriri.
Jandarmii au făcut cordon în fața scărilor sediului Poliției din Caracal, pentru ca protestatarii să nu intre înăuntru.
De la poliție, tinerii au plecat spre casa criminalului.
Și aici au fost aprinse lumânări. Mulțimea a strigat, a cerut dreptate pentru Alexandra și i-au huduit pe oamenii legii, pentru că nu a salvat-o, deși tânăra a sunat de 3 ori la 112.
Astăzi s-a împlinit o săptămână de când Alexandra Măceșanu a dispărut fără urmă. Criminalul Gheorghe Dincă, cel care a luat-o la ocazie, recunoaște că ar fi răpit-o, sechestrat-o și omorât-o, atât pe ea, cât și pe Luiza, fata dispărută în urmă cu trei luni. Nu spune însă și ce a făcut cu cadavrele celor două. Poliția continuă cercetările și căutările în ambele cazuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE