Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Declarația unică online, bine primită de olteni
01.08.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 93

Ieri a fost ultima zi în care contribuabilii au putut depune Declarația unică, pentru impozitul pe veniturilor realizate. Anul acesta, Fiscul a insistat ca toți cei care au de depus acest formular să se înregistreze în Spațiul Privat Virtual și să nu mai facă drumuri la ghișee. Astăzi, din statisticile instituției rezultă că aproape 70% dintre cei care ar fi trebuit să depună formularul au reușit să îl înregistreze online.


După ce ieri au înregistrat ultimele declarații unice depuse de contribuabilii care au de plătit impozite pe venit, astăzi, reprezentanții Fiscului au făcut și primele statistici. Datele indică faptul că cei mai mulți s-au conformat și s-au înregistrat în Spațiul Privat Virtual.
Peste 20 de angajați ai Agenției Județene a Finanțelor Publice i-au ajutat, pe tot parcursul anului, pe contribuabili, să se înroleze în spațiul virtual pentru a depune ulterior formularele. Ei au ieșit din spatele ghișeelor și au venit la calculatoarele amplasate în holul instituției să le explice oamenilor ce au de făcut. Inspectorii Fiscului au mers chiar și în satele din județ, să îi înscrie pe plătitori de impozit în spațiul virtual.
Cei care au reușit să se înscrie în Spațiul Privat Virtual, unde au depus și Declarația unică, vor comunica mult mai eficient cu Fiscul, spune directorul Cornel Vlădescu.

Administrația Finanțelor Publice Olt își propune ca, până anul viitor, să convingă și mai mulți olteni să depună declarația online.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019