Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Consiliere după tragedia de la Caracal
01.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 156

Drama Alexandrei, tânăra de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a zguduit o țară întreagă, dar mai ales localitatea natală a tinerei. După ce a fost consiliată familia Alexandrei, acum și sătenii, în special, tinerele din localitate, au primit ajutor din partea unor specialiști, pentru a trece mai ușor peste spaima care i-a cuprins.


O echipă ce specialiști a ajuns în localitatea Dobrosloveni, pentru a sta de vorbă cu sătenii și, mai ales cu tinerii, pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste această tragedie. Au fost consiliați, mai întâi, părinții Alexandrei, iar apoi psihologii au stat de vorbă cu localnicii.
Tinerii spun că sunt încă șocați de drama fetei și că nu o vor uita niciodată. O cunoșteau, o iubeau și o apreciau enorm, pe copila cu chip de înger, o fată, o elevă și o colegă model. O tânără a învățat de la psihologi că nu trebuie să aibă încredere în orice persoană, în timp ce o altă fată spune că va rămâne marcată pentru totdeauna de ceea ce i s-a întâmplat Alexandrei.
Primarul din Dobrosloveni a spus că va chema psihologi în localitate, de câte ori va fi nevoie, pentru a-i ajuta pe părinții fetei și pe localnici, să treacă mai ușor peste drama care s-a abătut asupra comunității.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE