Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Amintiri printre lacrimi, despre Alexandra
01.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 191

O profesoară în lacrimi, o colegă devastată de durere, o mulțime de tineri furioși. În fața tragediei de la Caracal, care a marcat o țară întreagă, oamenii parcă au îngenuncheat de durere și nepuțință. Toți vor să știe ce s-a întâmplat cu Alexandra, în timp ce autoritățile încă mai caută răspunsuri.


Printre cei care s-au alăturat marșului de seara trecută, de la Caracal, s-a aflat și profesoara Alexandrei, care, cu greu și-a stăpânit lacrimile. Este furioasă că fata a fost răpită și sechestrată, că nimeni nu a salvat-o, deși ea a cerut disperată ajutor.
O colegă a Alexandrei își amintește ultima întâlnire cu ea. Era fericită și i-a povestit că va merge la mare împreună cu ansamblul „Flori de Romanați“din Dobrosloveni, din care făcea parte.
Alexandra a mers la mare, a făcut fotografii și s-a bucurat de clipele frumoase petrecute alături de colegii ei. Acum toți o plâng și vor să știe ce s-a întâmplat cu ea.
O mama revoltată a venit la protest împreună cu fiica sa. Se teme pentru siguranța și viitorul acesteia și vrea ca vinovații în cazul Alexandrei să plătesacă.
Colegii Alexandrei nu au uitat-o nici pe Luiza, tânăra de 18 ani, dispărută în luna aprilie. Gheorghe Dincă a mărturisit că și pe ea a răpit-o, sechestrat-o, violat-o și ucis-o.
Iar în timp ce o țară întreagă își strigă durerea și cere dreptate pentru Alexandra, criminalul Gheorghe Dincă pozează în victimă. El se află la Jilava și a cerut chiar un certificat medico-legal, acuzând că ar fi fost lovit de polițiști.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019