Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Amintiri printre lacrimi, despre Alexandra
01.08.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 209

O profesoară în lacrimi, o colegă devastată de durere, o mulțime de tineri furioși. În fața tragediei de la Caracal, care a marcat o țară întreagă, oamenii parcă au îngenuncheat de durere și nepuțință. Toți vor să știe ce s-a întâmplat cu Alexandra, în timp ce autoritățile încă mai caută răspunsuri.


Printre cei care s-au alăturat marșului de seara trecută, de la Caracal, s-a aflat și profesoara Alexandrei, care, cu greu și-a stăpânit lacrimile. Este furioasă că fata a fost răpită și sechestrată, că nimeni nu a salvat-o, deși ea a cerut disperată ajutor.
O colegă a Alexandrei își amintește ultima întâlnire cu ea. Era fericită și i-a povestit că va merge la mare împreună cu ansamblul „Flori de Romanați“din Dobrosloveni, din care făcea parte.
Alexandra a mers la mare, a făcut fotografii și s-a bucurat de clipele frumoase petrecute alături de colegii ei. Acum toți o plâng și vor să știe ce s-a întâmplat cu ea.
O mama revoltată a venit la protest împreună cu fiica sa. Se teme pentru siguranța și viitorul acesteia și vrea ca vinovații în cazul Alexandrei să plătesacă.
Colegii Alexandrei nu au uitat-o nici pe Luiza, tânăra de 18 ani, dispărută în luna aprilie. Gheorghe Dincă a mărturisit că și pe ea a răpit-o, sechestrat-o, violat-o și ucis-o.
Iar în timp ce o țară întreagă își strigă durerea și cere dreptate pentru Alexandra, criminalul Gheorghe Dincă pozează în victimă. El se află la Jilava și a cerut chiar un certificat medico-legal, acuzând că ar fi fost lovit de polițiști.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE