Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Salariu atractiv pentru electricieni
23.07.2019
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 216

Dețineți calificare de electrician? Aveți experiență în acest do-meniu și cunoașteți limba germană? Atunci puteți fi unul din candidații potriviți pentru un job în Austria. Angajatorii de aici sunt în căutare de personal, iar salariul oferit este unul atrac-tiv. Peste 2.300 de euro brut lunar, la care se adaugă și alte venituri suplimentare.


Angajatorii din Spațiul Economic European sunt în căutare de forță de muncă. O ofertă atractivă vine din partea austriecilor, care caută electricieni, oferta fiind valabilă atât pentru bărbați cât și pentru femei. Cei care doresc să lucreze în acest dome-niu, bine plătit de angajatori, trebuie să corespundă condițiilor impuse.

Pe lângă posturile de electrician oferite, prin compartimentul Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt sunt disponibile, în această perioadă, alte 350 de joburi în diferite domenii de activitate.

De la începutul anului și până în prezent, din județul Olt, prin Eures s-au înregistrat peste 156 de persoane. Dintre acestea doar 22 au reușit să încheie un contract de muncă în domeniul agricol. 18 olteni s-au angajat în Spania, iar patru în Danemarca. 

electrician angajari eures
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE