Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șoferi penali
18.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 426

15 infracțiuni în trafic. Atât au descoperit polițiștii de la Serviciul Rutier Olt, în urma unei acțiuni pe drumurile din județ. Au fost făcute controale pentru depistarea șoferilor băuți sau care au consumat droguri. Mulți au fost găsiți cu alcoolemii mari la volan, iar unul dintre ei nu mai avea nici drept de a conduce.


Șoferi băuți la volan sau care au refuzat recoltarea de probe de sânge. Sunt rezultatele unei acțiuni organizate, zilele acestea, de Poliția Rutieră Olt, pe drumurile din județ, pentru depistarea celor care se urcă la volan după ce au consumat băuturi alcoolice sau droguri. Nu au fost găsiți șoferi drogați, însă mulți se aflau în stare avansată de ebrietate.
Mai mulți conducători auto au fost găsiți la volan rupți de beți. Au fost înregistrate alcoolemii mari, două dintre ele de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Unul dintre șoferii băuți, un bărbat de 51 de ani, din localitatea Obârșia, avea permisul de conducere suspendat pentru viteză. De data aceasta, el va fi cercetat și pentru consum de alcool. Acțiunea polițiștilor a avut ca scop prevenirea accidentelor de circulație și va continua și în perioada următoare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE